Visiomme

Me Knabolla valmistamme vaatteita tarpeeseen. Emme tuota nopeasti vaihtuvia mallistoja. Itse asiassa emme tuota mallistoja lainkaan. Valmistamme ja julkaisemme tuotteemme yksi malli kerrallaan. Jokaista tuotetta valmistamme lisää vain kysynnän mukaan, joka mahdollistaa sen, että emme tuota mitään liikaa.


Vaatekaappi kannattaa pitää simppelinä. Jo pelkästään vaateteollisuuden lukuisat epäkohdat kannustavat tähän - ekologisuudesta puhumattakaan.


Me olemme olemassa tätä varten. Autamme Sinua valitsemaan vaatekaappiisi helposti yhdisteltäviä luottovaatteita, jotka kestävät päivänvaloa. Suunnittelemme tuotteemme siten, että ne ovat sekä muotoilultaan että materiaaleiltaan mahdollisimman ajattomia ja pitkäikäisiä.


Haluamme kannustaa nuoria löytämään ja luomaan oman tyylinsä vaatteidemme ympärille. Tyyli on kaikkea muutakin kuin vaatteet: se on yksilön karismaa, itsevarmuutta ja sitä, kuinka asioita ja elementtejä yhdistää toisiinsa. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, kuinka eri vaatekappaleita yhdistelee toisiinsa, millaisia kenkiä ja asusteita kokonaisuuteen valitsee tai yksinkertaisimmillaan, kuinka hihat tai lahkeet asettelee kohdalleen.

Knabo Clothing haluaa olla kestävän kuluttamisen viestinviejä nuorille. Kuulut porukkaan, jossa löydät oman tyylisi ja opit pitämään siitä, sekä ympäristöstä hyvää huolta.