Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin ylläpitäjä

Knabo Clothing Oy
y-tunnus 3020526-9

Rekisteriasioita hoitava henkilö:
Kati Mäkilä
050 353 3777, info@knaboclothing.com

Henkilötietorekisterin nimi ja ylläpidon peruste

  • Knabo Clothing verkkokaupan asiakasrekisteri
  • Knabo Clothing uutiskirjeen, asiakastiedotteiden ja markkinointikirjeen tilanneiden rekisteri (sähköpostilista)

Rekisterin pitämisen peruste ja automaattinen tiedonkeräys

Henkilö on rekisteröitynyt knaboclothing.com asiakkaaksi ja ostanut verkkokaupasta tavaraa tai tilannut uutiskirjeen, asiakastiedotteen tai markkinointikirjeen.
Knaboclothing.com verkkokauppa on kaikille avoin eikä pelkkä sivujen selaaminen edellytä rekisteröintiä. Verkkokaupassa on lisäksi kirjautumista edellyttävä osio verkkokauppatilausta tehtäessä.
Verkkokaupasta voidaan kerätä kootusti tilastollista tietoa (automaattinen tiedonkeräys) palvelun kävijämäärästä, verkkokaupan suosituimmista tuotteista, verkkokaupan sisääntulosivuista ja poistumissivuista tai muita vastaavia tilastollisia tietoja. Tilastollisen tiedon keräämiseen verkkosivuilla on käytössä Google Analytics. Googlen tietosuojakäytäntöihin voi tutustua osoitteessa https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on knaboclothing.com verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi, tilausten käsittely ja asiakassuhteen sekä tilauksen hoitaminen. Rekisteriä käytetään myös tarvittaessa kadonneiden tilausten seurantaan. Tietoja voidaan käyttää myös henkilökohtaisemman, kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkokauppatuotteistamme. Kaikkia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain edellyttämissä ja sallimissa rajoissa.
Henkilötietoja käsittelee ainoastaan edellä mainittuja tehtäviä hoitava yrityksen henkilöstö tehtäviensä edellyttämässä laajuudessa.
Rekisterin tietoja voidaan käyttää knaboclothing.com omissa uutiskirjeiden, asiakastiedotteiden ja markkinoinnin kohdistamisessa. Rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille muutoin kuin lainsäädännön erikseen edellyttämissä tilanteissa. Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä ottamalla yhteyttä yritykseen tai sen yhteyshenkilöön.
Knaboclothing.com:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, paitsi jos asiakas erikseen kieltää tämän. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi postitustarroja tilausten lähetyksiin, suoramarkkinointikirjeisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä sähköpostitse info@knaboclothing.com tai rekisterin yhteyshenkilölle.

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Tilausten seurantatiedot

Maksuliikenteen tiedot

Maksujen välittäjänä toimii Paytrail. Asiakkaan verkkopankkimaksamisen tai luottokortin tiedot eivät tallennu yrityksen järjestelmiin vaan jäävät maksunvälityksestä vastaavan yrityksen tietoihin.

Henkilötietojen luovuttaminen ja suojaus

Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Henkilötietoja voidaan luovuttaa ainoastaan Suomen lakien mukaisesti viranomaisille, heidän näin vaatiessaan. Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot hävitetään hänen pyynnöstään ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Käyttäjän henkilötiedot voidaan poistaa myös asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu salasanalla, palomuurilla ja/tai muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Verkkosivustoamme käyttämällä hyväksyt, että voimme asettaa evästeitä tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi.

Käytämme evästeitä

Yritys käyttää evästeitä (cookies) parantaakseen sivujen käytettävyyttä ja kehittääkseen palveluita. Evästeiden avulla voidaan seurata verkkokaupan kävijämääriä sekä millä selaimella verkkosivustoa käytetään.
Sivuston käyttäjä hyväksyy itse evästeet jokaisen sivuston osalta. Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksissa. Osa sivustosta ja sen sisällöstä on sellaista, että se ei toimi tarkoitetulla tavalla ilman evästeitä.
Verkkosivullamme olevat kolmansien osapuolten mahdolliset liitännäispalvelut , kuten Google Analytics, Facebook, Instagram tai YouTube –videot voivat tallentaa käyttäjän tunnistamiseen liittyvää tietoa, mihin yrityksellä ei ole minkäänlaista vaikutusmahdollisuutta. Voit kytkeä kolmansien osapuolten evästeet pois käytöstä selaimesi asetuksista kyseisten tahojen ohjeiden mukaisesti.
Verkkosivustolla voi olla painikkeita, joiden avulla voit jakaa sivujen sisältöä esimerkiksi sosiaalisen median sivustoille. Näitä sivustoja käytettäessä ulkopuolinen palveluntarjoaja voi asettaa laitteellesi evästeen, joka ei ole yrityksemme hallinnoitavissa millään tavalla. Lisätietoa näistä evästeiden käytöstä saa kolmansien osapuolten verkkosivustoilta.

Rekisterin säilytys

Tiedot säilytetään Suomessa ja teknisesti turvallisesti suojattuina.

Rekisteriä koskevat manuaaliset aineistot säilytetään lukituissa tiloissa. Digitaalisesti tallennetut ja käsiteltävät tiedot ovat tietokannoissa sekä palvelimella, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muiden teknisten keinojen avulla suojattuja. Tietokantoihin ja palvelimella oleviin tietoihin pääsy on rajoitettu vain sellaisiin henkilöihin, joilla on työtehtäviensä perusteella tarve käyttää tietoja.

Tietosuojan ja rekisteriselosteen muuttaminen

Tarkastamme tietosuojan ja rekisteriselosteen kaksi kertaa vuodessa. Mikäli teemme muutoksia rekisteriselosteeseen tai tietosuojaan, tiedotamme tästä asiakkaillemme. Sivustoa käyttämällä hyväksyt automaattisesti uuden tietosuojan ja rekisteriselosteen. Mikäli et halua hyväksyä muutoksia, sinun tulee lopettaa sivuston käyttö välittömästi.